vorige
volgende

Een warm welkom in het SOR Café

Voor Stichting Ouderenhuisvesting Rotterdam (SOR) creërden we een betoverende bedrijfsstudio. Het resultaat is een gezellig café dat naadloos samensmelt met de functionaliteit van een veelzijdige ruimte voor panelgesprekken, debatten, interviews en presentaties.

Een huiselijk toevluchtsoord

De initiële vraag van de klant was duidelijk: een decor creëren dat zowel intern als extern gebruikt kan worden, een omgeving waar mensen zich willen nestelen zonder het besef dat ze zich in een studio bevinden. Met deze visie voor ogen, hebben we het SOR Café ontworpen als een uitnodigende brasserie, waar gezelligheid en comfort hand in hand gaan.

Functionaliteit in stijl

De uitdaging lag in het ontwerpen van een ruimte die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook praktisch dient voor verschillende doeleinden. Met een desk, tafeltjes en stoelen biedt het SOR Café plaats aan maximaal zes personen voor de camera, terwijl er ook ruimte is voor een publiek van zestien personen.

Vertrouwen in vakmanschap

Het vertrouwen van SOR was zo groot dat we zowel het ontwerp als de bouw voor onze rekening namen. Het resultaat is een decor met diepte en gelaagdheid, waarin mensen zich direct thuis voelen. De toevoeging van decoratieve LED-verlichting zorgt voor de perfecte finishing touch, die zelfs van kleur kan veranderen om de gewenste sfeer te creëren.

Het SOR Café is niet alleen een bedrijfsstudio; het is een plek waar gemeenschap en dialoog gedijen. Met ons ontwerp en vakmanschap heeft SOR een ruimte gecreëerd die de essentie van verbondenheid belichaamt, en die een warm welkom biedt aan eenieder die de ruimte binnenstapt.

Ontdek hoe wij jouw ruimte kunnen transformeren!

 
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy