vorige
volgende

Spektakel on stage voor shownieuws

In de schijnwerpers van de Nederlandse televisie straalt het nieuwe Shownieuws-decor, dat wij realiseerden in samenwerking met ontwerper Ronald van den Bersselaar voor Talpa Network. Het project begon met de uitdagende taak om een decor te ontwerpen en te bouwen voor de dagelijkse actuashow die wordt uitgezonden op SBS6, het resultaat is niets minder dan verbluffend.

Van concept tot flexibele en langdurige realiteit

De initiële vraag was niet alleen een decorontwerp met de kenmerkende stijl van Ronald van den Bersselaar, maar ook een ongeëvenaarde afwerking. Een afwerking die zowel visueel aantrekkelijk is, als een langdurig leven in het vooruitschiet heeft.

De echte uitdaging zat in de opbouw. Het decor moest zich aanpassen aan veranderende camerastandpunten. Pas wanneer iedereen tevreden was, kon alles definitief worden vastgezet en voltooid. In een studio die dagelijks wordt gebruikt voor andere programma's, vereiste dit project niet alleen vakmanschap, maar ook de nodige flexibiliteit.

Quote van de projectleider:

"We hebben de set op tijd, binnen budget en volgens de regels van de kunst geplaatst. Thanks aan het top Deusjevoo team, de fijne klant en de professionele ontwerper."

Klaar om ook jouw decorontwerp naar nieuwe hoogten te tillen?

Let's get in touch

DTV
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy