vorige
volgende

Banijay - Celebrity MasterChef Vlaanderen

Kruip achter het fornuis met MasterChef

Al vele malen een beproefd format in het buitenland, maar vanaf nu ook bij ons op de buis. In MasterChef gaan bekende Vlamingen met elkaar de strijd aan achter het fornuis. Of we evengoed decors kunnen maken als rijmen? Na deze case heeft dit decor voor jou geen geheimen.

De kok, met K-O-K

Centraal in dit programma? De koks. Daarom gaven we hen veel ruimte en goede eilanden om hun ding te doen. Verder zorgden we voor een warm, gezellig maar vooral functionerend decor. Veel diepte in de achtergrond en interessante ‘setjes’ in een erg grote ruimte. De aandacht trekken we met een indrukwekkende centrale opkomst en voldoende winkelruimte voor sponsors.

Quote van de projectleider: “Heel blij met dit leuke ontwerp. Vooral de licht constructie boven het jury eiland en hoe alle verschillende elementen/aspecten zo mooi samensmelten in het overkoepelende geheel!”

Quote van de klant: “Wat een cadeau om het proces tot stand te zien komen van een eerste moodboard naar een fantastisch decor- en lichtontwerp. We kunnen ons zonder gêne meten met de Australiërs en de Amerikanen. En dat met een Vlaams budget! We kregen tijdens de draaiperiode enorm veel complimenten over onze set. Ook van de format consultants die de MasterChef sets in elk land bezoeken. Petje af voor jullie creativiteit, jullie constructieve meedenken en vooral de drive om steeds samen voor het beste te willen gaan. Dikke merci!”

Waar we het meest trots op zijn?

We legden de lat erg hoog voor onszelf. Het werd uiteindelijk een hele grote set met véél (lopende meters aan) decorelementen. Dankzij ons team van volhardende decorbouwers slaagden we erin een heel mooi resultaat neer te zetten!

Ben jij op zoek naar een decor?
Test onze decor skills 

Klantenstoef

Banijay - Celebrity MasterChef Vlaanderen

van Banijay Belgium

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy