vorige
volgende

Succesformule van over het kanaal krijgt Vlaamse spin-off

In opdracht van Woestijnvis verzorgden we het decor van de Vlaamse versie van het bekende Britse programma ‘I literally just told you’. De verschillen met het origineel: minder chaotisch en minder Broadway, maar toch groots, speels en met een kleine hoek af.

Een kameel als grootste hindernis

Hoewel het toch een vrij groot decor is, probeerden we het intiem te houden. Centraal is er de grote middencirkel met Philippe Geubels als presentator en de kandidaten er rond. Zij richten zich tot een groot, curved beeldscherm. In de achtergrond vind je de jury terug naast diverse ‘huizen’.

Maar dat was allemaal piece of cake in vergelijking met de grootste hindernis: er moest een kameel de set kunnen betreden. Of dat gelukt is zal je zelf moeten uitvinden.

Quote van projectleider: “Samen met het team van Woestijnvis, die ons veel vertrouwen schenken, zijn we erin geslaagd een heel leuke set te ontwerpen! Ook de uitvoering werd, dankzij onze meester-decorbouwers, helemaal zoals gedroomd in de ontwerpfase.“

Een typisch decor-decor

In deze digitale tijden was het leuk om nog eens terug te keer naar een analoog decor. Zo zal je veel typische elementen zien als gepatineerde bakstenen, nepramen, palmbomen … Kortom, het is echt een typisch decor-decor geworden.

Ben jij nog op zoek naar een (a)typisch decor?

Contacteer ons >

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy