vorige
volgende

Thibaut Courtois en Mishel Gerzig feesten in Deusjevoo decor

Als Thibaut Courtois en Mishel Gerzig trouwen, is dat wereldnieuws. Als je dan een bescheiden feestje geeft in Cannes en je wil je gasten op het allerhoogste niveau verrassen met een after party, dan kom je voor het decor al erg snel bij Deusjevoo uit.

Een sprintje getrokken

Wie anders klaart een klus van design tot feest in slechts 4 weken? Dat moeten ook Yves Smolders van A&D events en Joost Frederickx gedacht hebben, toen Thibaut met het idee kwam om zijn bruiloft af te sluiten met nog een extraatje. Een afterparty in ware clubsetting.

Tiki taka van de bovenste plank

Yves trommelde een team bij elkaar, ook al was het erg kort dag. Om dan ook nog leveranciers in Frankrijk te zoeken waar je geen band mee hebt, zagen ze niet zitten. Het netwerk in België werd aangesproken en deliverde. Deusjevoo zorgde voor het decor, NSL deed de techniek, de tent kwam van The Tent Shop, vuurwerk van Dewico ... een 100% Belgische onderonsje dus. 9 vrachtwagens reden vanuit België naar Cannes. Vervolgens hadden we 48 uur om alles op te bouwen. Dat kan je alleen met een team dat op elkaar ingespeeld is. Het resultaat was een fabelachtige club setting, waarin dansen en feesten centraal stond.

Volledig op maat

Veel goud en een diep azuur blauw, dat waren de ingrediënten van dit spektakel. De blikvanger was een op maat gemaakte dj-booth voor een indrukwekkende led wall. Daarboven een floraal geïnspireerd ornament. Alles was maatwerk: de grote ronde zetelbanken, de hangende tuinen, de gouden tubes, de bar. Speciaal ontworpen voor het bruidspaar.

Kortom een fantastische klus voor Deusjevoo. Waarin design naast vakmanschap, in budget en een keiharde deadline samenviel. Daar houden we van. “Gaat niet bestaat niet”, is ons motto en dat bewijzen we elke dag opnieuw. Ook voor exclusieve feestjes van wereldvoetballers.

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy