vorige
volgende

Café Beauté in Mol krijgt een make-over

Wij introduceren met trots: Café Beauté in Mol, de nieuwste toevoeging aan de reeds bestaande vestigingen in Hasselt en Knokke.

Waar schoonheid en smaak samenkomen

Bij Café Beauté draait alles om een complete beauty ervaring. Je vindt er de nieuwste producten, high-end behandelingen en de laatste trends. Allemaal ondersteund door persoonlijk en eerlijk advies. Het is de perfecte plek voor vrouwen die op een no-nonsense manier aan hun vrouwelijkheid en zelfvertrouwen willen werken, met een culinaire twist in de trendy bistro.

Een hapje, een drankje en een gezonde dosis zelfvertrouwen

De authentieke elementen van het pand zijn zorgvuldig bewaard gebleven en geïntegreerd in het ontwerp. Het was een uitdaging om alle verschillende activiteiten van Café Beauté hun eigen plek te geven, maar het is gelukt om het beauty-concept en de bistro op een gezellige manier samen te brengen.

De creatieve geest achter de kleurrijke prints van Café Beauté

Het interieur van Café Beauté is kleurrijk en levendig, met prints van Marylène Madou die zijn gebruikt als behang en voor de kussens op de banken. Deze prints zijn speciaal ontworpen om de unieke sfeer van Café Beauté te versterken en hebben een zeer herkenbare stijl. Ga zeker eens langs bij Café Beauté in Mol voor een onvergetelijke beauty ervaring met een culinaire twist!

Zoekt jouw winkel ook een make-over? 

Contacteer ons

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy