vorige
volgende

Tulpen uit Antwerpen en een decor uit Genk

Vlaanderen is een muziekprogramma rijker. In Tulpen uit Antwerpen op Play4 nemen de grootste kleppers uit Nederland en België het tegen elkaar op. Ze zingen een Nederlandstalige cover. De Nederlanders coveren een liedje van bij ons en andersom.

We zetten de bloemetjes buiten

Het feest spat van het podium. Het decor moest dan ook veel show uitstralen. Er werd gekozen voor veel publiek dat dichtbij het podium zit en staat. Je zou denken dat je op een festival staat wanneer je de artiesten bijna kan ruiken.

Het plafond vol met licht, veel video elementen en de nodige decorstukken in hoogglans dragen bij aan dit showgehalte van het programma. Voor alles wat met licht te maken had klopten we aan bij onze vrienden van Painting with Light.

Een eigen identiteit

Samen met Dedsit Productions werd bepaald dat het programma een eigen identiteit moest krijgen. Daarom bleven we bewust weg van te veel ronde vormen. Iets wat vandaag alomtegenwoordig is in het tv-landschap. Hoekig, daar gingen we voor.

Wie ons kent weet dat we nochtans graag decors en interieurs maken met een hoek af. We toverden het podium daarom om tot een grote platenspeler. De enige ronde vorm die wel door de beugel kon, was dus de LP waarop de artiesten het beste van zichzelf geven.

Ben jij nog op zoek naar een tv-decor? Contacteer ons en je slaapt als een roosje!

Ik wil meer info

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy