vorige
volgende

Een villa make-over met internationale allures

Een villa make-over met internationale allures

MTV en Paramount+ bundelden de deelnemers van de verschillende internationale “shore-programma’s” (Geordie Shore, Jersey Shore, …) in één epic All Star Shore editie. De partylocatie van dienst is Gran Canaria. En guess what, wij mochten de villa ombouwen tot de ultieme shore beleving!

Alles erop en eraan

Drop 14 personen in een villa, koppel er de nodige challenges en alcohol aan en je kijkplezier is verzekerd. Hiervoor moesten niet alleen de bestaande ruimtes omgebouwd worden, we moesten ook extra backstage ruimtes bij toveren.

Starten deden we met het stellen van enkele belangrijke vragen. Welke ruimtes zijn er nodig, hoe gaan ze die ruimtes gebruiken, wie gaat deze ruimtes gebruiken, … Pas daarna gingen we hiermee aan de slag.

We staken de handen uit de mouwen en verbouwden 3 slaapkamers, een make-up room, 2 interview kamers en een groep decor. Daarnaast werkten we ons buiten in het zweet met de gezellige patio, de paddock met keuken voor overdag en de club om ‘s avonds het feestgeweld los te laten.

Het tennisveld ten slotte werd omgebouwd tot de challenge arena. Hier creëerden we een echte eiland vibe waarbij het lijkt alsof de kandidaten het zelf in elkaar gestoken hebben.

Een 5 sterren record voor ontwerp

Door een planningswijziging aan MTV kant, kwam het ontwerp en de bouw van de decors last minute onze kant op. Een pittige uitdaging, waar we vol voor zijn gegaan.

Met een team van maar liefst 13 personen waren we 3 weken aan de slag. Waarvan we 2 weken non-stop bouwden. Vooral aan ontwerp kant hebben we onze peren gezien. De vrachtwagen was namelijk twee weken onderweg en mocht letterlijk de boot niet missen. Een extra uitdaging om alles tijdig on the road te krijgen.

Een hecht team, dat hadden we al. Maar na dit project kunnen we met zekerheid zeggen dat voor team Deusjevoo geen enkele uitdaging te groot is!

Wil jij ook eens gaan feesten op Gran Canaria? Euh, we bedoelen ben jij ook op zoek naar een decor?

Laten we samen klinken >

VRT
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy