vorige
volgende

Danske placeren met Come Dance With Me

Al langer een succesvol concept aan de overkant van de plas, maar vanaf nu ook te bewonderen op de Vlaamse televisie. Come Dance With Me is een dansprogramma waarin kinderen van 7 tot en met 14 jaar samen met hun mama of papa de dansvloer onveilig maken. Blij dat ook wij hier onze beste moves mochten bovenhalen!

Eigen toetsen in vast decor

Aangezien het hier over een gekend format gaat, mochten we niet all the way gaan wat het decor betreft. Bepaalde elementen moesten behouden blijven. Toch maakten we er onze eigen versie van door enkele verbeteringen toe te voegen.

Allereerst brachten we de jury en het publiek dichter bij het podium. Zo beleef je als toeschouwer de performances van de deelnemers veel intenser en wordt je meegezogen in hun dans. Ook voor de jury maakt dit een groot verschil wanneer het op beoordelen aankomt.

Verder gaven we elk jurylid zijn of haar eigen “cocon” wat het geheel wat hipper maakt. Daarnaast werd ook het decor achter de jury aangepakt met het oog op de vele momenten waarbij de jury in beeld wordt gebracht.

Tenslotte gingen we ook aan de slag met de bogen rond het podium die fungeren als een ware arena waarin de dance battles uitgevochten worden. Met het extra element voor het podium maakten we de cirkel rond.

50% videopanelen, 100% beleving

Voor dit decor gingen we all the way wat video panelen betreft. Maar liefst de helft van het decor bestaat uit deze sloebers. Daarvoor werkten we samen met Never Fear Shadows.

Het productiehuis was Lecter Media en Hans Pannecoucke de regisseur. Alweer een top samenwerking waar we met plezier op terug kijken.

Wil jij eens samen swingen doorheen jouw decor(idee)?

Vraag ons ten dans 

Klantenstoef

TV-decors - Come Dance With Me - GoPlay

van Lecter Media

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy