vorige
volgende

We zwierden de beentjes los met Dansmarathon

Dansmarathon is op zijn zachtst gezegd een unieke tv-show. John de Mol bedacht deze live-show waarbij deelnemers gedurende een 50-tal uren dansen. Verder is het simpel, degene die het langst op de dansvloer staat wint.

Een ware groepschoreografie

Het was een mega productie van Talpa, onder uitvoering van Sightline. Meer dan 40 partijen waren betrokken. Geen sinecure om deze poppen allemaal aan het dansen te krijgen en de pasjes op elkaar af te stemmen.
Het decor was uitgetekend door Ronald van den Bersselaar. Een ontwerper waar wij vaak en graag mee samenwerken. Hij had het leuke idee om de Breepark hal in Breda om te toveren tot een ruwe stad. De gigantische dansvloer was daarbij de eyecatcher.

Carte blanche voor materiaalkeuze

Wij werden ingeschakeld om het decor af te werken tot in de kleinste details. De plannen lagen zo goed als vast, maar we kregen de vrijheid om de materialen zelf te kiezen. Dit ging van grote vloerkleden en T-profielen tot kleine ledstripjes onder de dansvloer. Kortom was de Dansmarathon een enorme productie waar wij bij Deusjevoo trotse partner waren.

Ook op zoek naar een decor? Laten we samen swingen!

Contacteer ons

 

 

Klantenstoef

TV-decors - Dansmarathon - Talpa

van Talpa Media

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy