vorige
volgende

Het merk centraal in custom TV studio voor BNP Paribas Fortis

De medewerkers van BNP Paribas Fortis beschikken al jaren over een eigen tv-studio om video’s op te nemen en vervolgens intern te verspreiden. De laatste tijd werd er echter steeds vaker buiten de studio videomateriaal opgenomen. Hierdoor ontbrak de eenduidigheid en de merkbeleving van BNP. 

Daarom kwamen ze met een heel concrete vraag tot bij ons: vervang de bestaande studio door een die eenvoudig inzetbaar is voor medewerkers en dit volgens strikte branding guidelines.

3 in 1

BNP Paribas Fortis bestaat uit 3 groepen: BNP zelf, Hello Bank & Fintro. Elk natuurlijk met haar eigen branding guidelines. Zo is Hello Bank voornamelijk blauw en heeft BNP eerder groene accenten. Nochtans kon er maar 1 studio voorzien worden.

Lichteffecten to the rescue! Hiermee kunnen medewerkers de studio omtoveren afhankelijk van de gewenste branding. Zo zijn er bijvoorbeeld wanden die een verschillende kleur kunnen aannemen en is de presentatietafel uitgerust met een ledstrip die eenvoudig in kleuren switcht.

Eentje is geentje

De nieuwe studio kon op heel wat enthousiasme rekenen. Op elk mogelijk moment werden er zaken opgenomen en de studio was amper beschikbaar. BNP Paribas Fortis vroeg ons dus om nog een tweede informele studio te designen. Met alle plezier!

Voor de tweede studio gingen we een stapje verder. Aangezien deze informeler mocht zijn, maakten we gebruik van een heleboel attributen. Elke tak uit de BNP groep kreeg zijn eigen pakket. Zo zijn de schilderijen bij een opname van Hello Bank verschillend met die van Fintro of ligt er voor een opname van BNP een ander tapijt dan bij de andere twee.

BNP Paribas Fortis hecht veel waarde aan de Belgische economie. Voor de attributen werd daarom bewust gekozen om uitsluitend te werken met Belgische ontwerpers en designers. Voor ons de ideale gelegenheid om ons brede netwerk aan te spreken.

Ben ook jij op zoek naar een custom TV studio in jouw huisstijl?

Contacteer ons

 

Klantenstoef

Bedrijfsstudio - BNP Paribas Fortis

van BNP Paribas Fortis

NPO
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy