vorige
volgende

Max kan er weer een tijdje tegen

Tijd voor Max is een dagelijks druk bekeken actualiteitenprogramma en wordt uitgezonden op NPO. Een vaste waarde op een zender een nieuwe look & feel geven dat doe je niet zomaar, je hebt sterke partijen nodig. Het bestaande decor werd bedankt voor bewezen diensten en men deed beroep op de ontwerpkunsten van Ronald van den Bersselaar voor een nieuw design.

The battle is on

Tijdens de briefing en het bekijken van de plannen was het al snel duidelijk welke richting NPO uit wou. Duurzaamheid moest en zou centraal staan. Het decor doet immers dienst voor meerdere jaren. We kozen voor specifieke materialen die op lange termijn minder snel zouden slijten. Zoals de achterwand bijvoorbeeld, die gemaakt is van latjes uit een duurzame houtsoort. 

Een aanpak die kon bekoren en we waren dan ook super blij dat wij dit project mochten uitvoeren.. De doorslaggevende factoren volgens NPO waren de prijs-kwaliteitverhouding, service, klantgerichtheid, oplossingsgericht in vergelijking met de andere aanbieders.

Knallen tijdens de zomer

Na enkele weken ontwikkelen in het atelier, was de uiteindelijke oplevering een feit. De installatie van het decor gebeurde tijdens de korte zomerbreak van het programma. Een vrij beknopte tijdspanne dus, maar waar een wil is, is een weg! Alles werd dan ook netjes op tijd opgeleverd.

Speciaal aan dit decor zijn de ronde en gebogen elementen. Zo is de presentatietafel, die trouwens uit écht parket gebouwd is, volledig rond en staat ze op een gebogen onderstel. Een lijn die we overal doortrokken.
Bij de uiteindelijke oplevering was iedereen dolenthousiast en stond Ronald (de ontwerper) versteld van het maatwerk van Deusjevoo. Het finale resultaat van dit decor-pareltje mag er dan ook wezen!

Ben ook jij op zoek naar een decor?

Daag ons uit

 

Klantenstoef

TV-decors - Tijd voor Max - NPO

van NPO

SBS
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy