vorige
volgende

Hoe we een voormalig restaurant pimpten tot luxueuze Q-Sunset Loft

De meest epic loft van het land? Die staat in de zomer van 2021 in Oostende! "Voor zo'n zotte make-over hebben we een zot team nodig", dachten ze bij DPG Media en dus kwamen ze al snel bij ons terecht. Benieuwd hoe wij een voormalig restaurant omtoverden tot de meest gewilde 315 m2 van het moment? Ontdek het hieronder!

Loco loft zoekt bewoner

Op Q-Music maak je deze zomer wekelijks kans op een verblijf in de Q-Sunset Loft. Wat dit precies inhoudt? 7 dagen in een loft met verschillende zithoeken, slaapkamers, ruim terras, open keuken inclusief gigantisch kookeiland, gevulde koelkast en last but not least een zeezicht om u tegen te zeggen dankzij een raampartij van maar liefst 30 meter! Jawadde.

Zelf kans maken om een week te overnachten in een echte Deusjevoo (zonder op kantoor te moeten crashen)? Waag hier je kans!

Mooie liedjes duren niet lang

Zoals je al kon lezen is de Q-Sunset Loft een eindig verhaal. Eind augustus gaat de stekker eruit en van zodra de laatste winnaar zijn zand schepje heeft afgekuist, moet ook de inrichting van de loft verdwijnen. Er mag dus met andere woorden niets structureel aangepast worden. Al een chance dat wij al menig ruimte gePIMPt hebben zonder definitieve aanpassingen aan de ruimte.

Wanneer de actie afgelopen is, vertrekt dus ook de volledige inboedel van de loft met de noorderzon die in de zee weg zakt. Op de onvergetelijke zomer van de winnaars na, zal het lijken alsof de loft nooit heeft bestaan. 

Een dikke 10 voor sfeer en gezelligheid

Een luxueuze loft maken van een voormalig restaurant? Jawohl! En je kan het onmogelijk zien op de foto's, maar zelfs de toog staat er nog in! Houdini had 'm niet beter kunnen laten verdwijnen dan wij met enkele valse wanden.

Één van de eerste buzzwords die oppopten als het over inrichting ging was 'industrieel'. We staken de koppen bij elkaar en enkele moodboards later was het resultaat toch niet zo industrieel als initieel gedacht, maar eerder beachy met een vleugje Costa Rica. Wat samen een moodboard maken al niet kan doen!

De laatste details werden besproken en het ontwerp was klaar voor productie! Enkele weken van hard werken later was het inpakken geblazen en richting 't zeetje karren!

Ben jij ook eerder op zoek naar iets tijdelijk om bijvoorbeeld jouw kantoor te pimpen zonder te grote verbouwingswerken (en dus kosten)? 

Contacteer ons als de bliksem!

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy