vorige
volgende

10 voor taal: nieuw jasje, even iconisch

Al enige tijd in het collectieve geheugen van menig Nederlander en Vlaming, maar nu ook nieuwe afleveringen. Na maar liefst 12 jaar waren er nieuwe opnames van 10 voor Taal, te bekijken op de Nederlandse televisie bij SBS6. Deze werden opgenomen bij Media Park in Hilversum. Presentator van dienst is Harm Edens, gekend van o.a. 'Dit was het nieuws'. Het immens populaire programma krijgt zo een nieuw jasje, maar blijft even iconisch! Dat wij het decor van dit nostalgische spelprogramma mee vorm mochten geven, was natuurlijk een hele eer!

Waar staat de camera?

Wanneer we tv-decor maken, is naast het creatieve concept de plaatsing van de camera's natuurlijk ook belangrijk. Wat zie je door welke camera en hoe kunnen we hier met het decor op inspelen? Zaken de we graag samen bekijken! De focus voor het 10 voor Taal decor lag bij ons dan ook vooral op de technische uitvoering. Het ontwerp kwam van de hand van Harald Kassies.

Wat we doen, doen we goed

Geen ontwerp en enkel de technische uitvoering? Geen probleem, ook dan geven we ons voor de volle 100%. We willen namelijk altijd iets kwalitatiefs opleveren. Of dat nu een creatief design of een tafel is. We gaan steeds voor een eindresultaat dat tot in de kleinste details afgewerkt is. En dat zie je, ook op beeld! Zeker met de prachtige LED verlichting van SoulMates InterActive.

Een top samenwerking dus, waarbij na 4 à 5 weken het volledige decor op punt stond. Van technische uitwerking tot oplevering. Zoek jij ook een partner die in zo'n recordtempo een decor in elkaar kan boksen? Onze (werk)handschoenen liggen klaar!

Contacteer ons

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy