vorige
volgende

De Cooke & Verhulst Show, da's skyline, skyline en nog eens skyline

De late night show van Gert en James gaat deze keer niet door op de Evanna, maar in een heuse tv-studio! Omwille van corona was zo'n boot geen optie meer, maar hey ons hoor je niet klagen. Na meer dan 20 jaar decorbouw op de teller springen we nog steeds een gat in de lucht als we ons hierin mogen uitleven. En al zeker als ze ons vertellen dat er veel show bij komt kijken.

Een late night show vraagt om uitstraling!

Met de Cooke & Verhulst Show mikt Play4 op een late night show zoals de grootsten der aarde. Of het nu die van Jimmy Fallon of James Corden is, een skyline in het decor een must. De briefing van Dedsit voor het ontwerp was dan ook zeer duidelijk: skyline, skyline en nog eens skyline. En dus kropen wij achter onze tekentafel.

Enkele weken later staat het decor op zijn plaats en wil je spontaan in jouw smoking of galajurk springen als je de studio binnenkomt. En de skyline, die is zelfs aanwezig in de lampen! Veel licht, zwarte achtergrond, wat glitter en glamour en bam: een talkshow waardig decor is geboren. Ook veel dank hiervoor aan onze partner Painting with Light.

De speciallekes in het decor

In elk decor zitten wat speciallekes en dat was nu niet anders. De skyline lampen in de vorm van een flatgebouw zijn er daar één van. Maar iedereen weet dat een talkshow niet kan zonder een live band! Die mensen moeten natuurlijk ergens hun ding kunnen doen en dus werd er een eigen podium voorzien.

Een andere blikvanger in de studio is de centrale tafel. "Veel show en veel gasten", werd ons verteld. In niet corona tijden betekent veel gasten een grote tafel. In corona tijden betekent veel gasten een huge tafel! Jezus en zijn 12 apostelen hadden er zonder twijfel aan gekund. Maar deze keer zijn het dus Gert en James die er samen met hun gasten het brood zullen breken.

Ben jij nog op zoek naar een ontwerper of bouwer van een tv-decor of beide? Voor ons is de sky(line) the limit! Want geloof ons, appartementen tegen het plafond is nog niet het zotste wat we al ooit gedaan hebben. Benieuwd hoe ver we kunnen gaan?

Contacteer ons

SBS
VTM
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy