TV-Decor - VTM KZOOM - Studiodecor

TV-Decor - VTM KZOOM - Studiodecor

VTMKZOOM is de kinderzender van VTM waar jong en oud samen kijken naar een mix van vertrouwde en nieuwe series. De presentatoren doen hun ding in een flashy studio. Decorbouwer van dienst? Deusjevoo.

Klantenstoef

TV-Decor - VTM KZOOM - Studiodecor

TV-Decor - VTM KZOOM - Studiodecor Jonas Boets van VTMKZOOM

Stationmanager Jonas Boets is heel tevreden over de eerste samenwerking voor een groot decor: “Alles is bijzonder vlot en professioneel verlopen. Eerst hielden we een briefing waarin we vertelden wat we wilden. Een inspirerend gesprek! Want Deusjevoo legde na de vergadering heel wat ideeën op tafel. Ze zaten volledig in de juiste richting.”

Een beetje gek
Bij decorbouw zijn er vaak beperkingen, maar laat dat nu net de creatieve uitdaging zijn voor Deusjevoo. “De ruimte die we hadden was beperkt, maar dat schrok hen niet af. Integendeel, ze werden extra inventief. Bij Deusjevoo durven ze buiten de gewone kaders te denken en dat maakt hen uniek. We hebben dan ook al heel wat positieve reacties gehad: het decor oogt fris, modern, vrolijk … en een beetje gek. Exact wat we nodig hadden!”

Service op maat
Ook de persoonlijke service viel erg in de smaak. Jonas: “Deusjevoo kwam alles zelf voorstellen in Brussel. Er werd niet gewoon op en af gemaild. En dat is belangrijk, want zonder uitleg is het moeilijk om je iets bij een ontwerp voor te stellen. Door hun persoonlijke aanpak konden ze onze ideeën perfect vertalen naar het juiste eindresultaat.”

Bent u ook op zoek naar een opvallend decor dat een flinke dosis creativiteit uitstraalt? Neem dan contact op met Deusjevoo voor meer info.
JIM
JIM
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy