vorige
volgende

Meeting room De Slimste Mens Ter Wereld

De meeting room "De Slimste Mens Ter Wereld" in het kort

  • Privacy dankzij slim geplaatste lamellen
  • Ingewerkte koffiecorner
  • Gang maakt onderdeel uit van de vergaderruimte

De slimste mens, oftewel hét programma van VIER. Dit paradepaardje mocht niet ontbreken in het lijstje met thema’s voor de diverse ruimtes. En voila, ‘t is gebeurd zou Erik zeggen! Dit topprogramma vormt de omkadering voor de meetingruimte van de directie van SBS.

Het slimste design

Wat een transformatie! Stel je een weinig sfeervolle, donkere meetingroom voor. Eentje die niet echt bevorderend werkt voor de productiviteit. Ons Sofie én de mannen van het bouwteam beschouwen dit dan ook als hun persoonlijke paradepaardje want deze transformatie is er eentje van hoog niveau.

Het slimste in deze ruimte? Dat is misschien wel het “slim gangetje”. De kleine gang die achter de glazen wand zit hebben we betrokken bij de meetingruimte. Door hier een deur te plaatsen, sluiten we deze mooi af met de rest van het gebouw. Deze ruimte kan gebruikt worden voor een koffiebuffet. Dit kan klaargezet worden zonder de meeting te storen.

Verder kan je in deze gang een opeenvolging van foto’s van de slimste kandidaten per jaar terugvinden. En, zelfs enkele vraagtekens… Wat zou dat betekenen?

De slimste koppen van SBS met zijn allen rond de tafel

De tafel is een “specialleke”! Deze is volledig op maat gemaakt en voorzien van de bekende gele lijn. Hmm… die gele lijn… ja hoor, die ken je van achter de kandidaten in het programma. Remember dat het ontwerp subtiel moest zijn? Je hebt het wel al eens gezien maar het ligt er niet vingerdik op.

De rode panelen refereren ook naar de rode steunkleur die in het programma gebruikt wordt. Tevens vangen deze panelen ook geluid op waardoor je niet het gevoel hebt van echo in de ruimte. En de lamp, doet die jou aan iets denken? De befaamde aureool van De Slimste Mens Ter Wereld mocht natuurlijk niet ontbreken in deze ruimte.

Verder kan je in de ruimte nog een aantal dingen ontdekken die deze directieruimte specifiek nodig heeft. Zo is het raam voorzien van lamellen. Een gloednieuw projecten dat nog binnenskamers moet blijven? Dankzij de lamellen creëren we een private meetingruimte die enkel bestemd is voor zij die van deze informatie op de hoogte moeten zijn.

En tot slot, iets wat belangrijk is om een meeting goed door te komen: de koffiemachine! Vaak staat deze ergens verscholen op een tafeltje in de ruimte. Awel, hier niet! Hier is hebben we de koffiecorner mooi ingewerkt in een bestickerde kastenwand (herken je hier trouwens ook alle bekende gekleurde lijnen uit het programma?).

Nieuwsgierig naar de andere themaruimtes?

KLIK SNEL DOOR NAAR ALLE VERGADERZALEN VAN SBS BELGIUM

SBS
SBS
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy