TV-Decor - VTMKZOOM - Rex de Leeuw

TV-Decor - VTMKZOOM - Rex de Leeuw

Decorbouwer te paard

Het bevlogen en creatieve team van productiehuis BlazHoffski maakt tv-programma’s waar het zelf graag naar kijkt. Die filosofie – maken wat je zelf goed vindt – is decorbouwer Deusjevoo op het lijf geschreven. Voor het kinderprogramma Rex de Leeuw zocht BlazHoffski een partner die een decor met als thema ‘Een Hut op de Prairie’ kon ontwikkelen. Deusjevoo zadelde het paard, deed de cowboylaarzen aan, stak de hamers in de holsters en trok naar de prairie.

Klantenstoef

TV-Decor - VTMKZOOM - Rex de Leeuw

TV-Decor - VTMKZOOM - Rex de Leeuw Koen Windmolders van VTMKZOOM

Zorgeloze decors
Het Deusjevoo-team houdt altijd het hoofd koel. Een essentiële maar zeldzame eigenschap in een sector waar opdrachtgevers hun projecten vaak gisteren gerealiseerd willen zien. Koen Windmolders van BlazHoffski: “Het was heel prettig om samen te werken met Deusjevoo. Het zijn gepassioneerde en vrolijke gasten. Alles verliep heel relaxed wat verwonderlijk is als je rekening houdt met de beperkte tijd die we hadden om het decor te bouwen. Een succes trouwens, want de kinderen hadden echt het gevoel dat ze in een hut op de prairie zaten. De beleving was totaal en de sfeer zat juist.”

Meedenken met de klant
Deusjevoo is echt betrokken bij zijn projecten. Koen: “Een decor is een levende materie. Het wordt geboren op een moment dat het er fysiek nog niet is. Dat betekent dat de decorbouwer tijdens de uitvoering voortdurend dingen moet aanpassen en bijsturen. En daar onderscheidt Deusjevoo zich. Ze denken echt mee en zitten nooit met de handen in het haar. Ze vinden voor elk probleem een oplossing en zijn zeer sterk in communicatie en projectopvolging. Wanneer je een uniek decor wilt en op zoek bent naar een decorbouwer met inbreng, dan is Deusjevoo de perfecte partner.”

Wilt u ook een meedenkende decorbouwer die voeling heeft met uw project? Neem contact op voor meer informatie.
JIM
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy