Deusjevoo C-mine Houtparklaan 1 - bus 1 3600 Genk T.+32 89 24 19 00

Standenbouw voor durvers

Durft u iets anders te doen dan de anderen? Prima! Dan bent u bij Deusjevoo aan het juiste adres voor uw standenbouw. Want we gaan nooit voor de gemakkelijkste, maar wel voor de origineelste oplossing. Het resultaat? U verrast uw bezoekers. En dus blijven uw bedrijfsnaam en uw diensten hen bij. Een creatieve beursstand verdient zichzelf zo in geen tijd terug!

Deusjevoo wat?

Standenbouw van ontwerp tot realisatie

Deusjevoo staat garant voor verrassende standenbouw in binnen- en buitenland. Onze garantie? U krijgt een beursstandontwerp dat bezoekers van hun sokken blaast.

Standenbouw op maat

Bij Deusjevoo kiest u voor conceptueel maatwerk voor standenbouw. Geen standaardstanden die beursbezoekers al duizend-en-één-keer hebben gezien. Neen, een Deusjevoo-stand creëert een verrassingseffect. Grasduin in onze portfolio van creatieve standenbouw en overtuig uzelf!

Standenbouw: de tips van Deusjevoo

Standenbouw waarmee u scoort? Deusjevoo licht graag een tipje van de sluier op en geeft u tien tips voor originele standenbouw.

Neemt uw bedrijf binnenkort deel aan een beurs?
Kies voor de verrassende standenbouw van Deusjevoo. Vluchtig, maar altijd spraakmakend! Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking en ontdek wat Deusjevoo voor uw bedrijf kan betekenen.