Vergaderen mét een roze bril op

Vergaderen mét een roze bril op

"The Workshop" van Mobile Vikings is een PIMP-project omdat:

  • The Workshop is 1 duidelijk concept met 1 wel heel duidelijk doorgetrokken kleur.
  • De ruimte heeft meer karakter gekregen met opvallende decorelementen.
  • We hebben geen structurele werken moeten uitvoeren.
  • Zowel de wanden van de ruimte als het plafond doen 100% mee in het verhaal.
  • Instant sfeer en beleving. Zo gebruikten we werkmateriaal in een heel andere context én vooral in een heel andere "minder mannelijke" kleur.
  • Budgetvriendelijk gepimpt.
  • Een snelle doorlooptijd.
  • Dit PIMP-project hebben we 100% inhouse gebouwd, geplaatst én bedacht.

Meeten zoals Barbie & Ken het zouden doen

Het 2Freedom-squad van Mobile vikings meet tegenwoordig in een wel heel speciale ruimte. Je zou bijna kunnen denken dat deze meetingroom gepikt is uit het huis van Barbie. Wat willen we hiermee bereiken? Dat alles kan! Een roze hamer? Het kan! Een cool idee dat misschien té out of the box lijkt? Het kan!

En zag de klant het ook zo rooskleurig in?

“Ik vergelijk onze samenwerking met Deusjevoo graag met een relatie. Dat is heel veel rozengeur en maneschijn, maar er vallen ook wel eens woorden. En dan moet je praten met elkaar en tot oplossingen komen. En daar is Deusjevoo heel sterk in. Ze denken met je mee en hebben een open geest. Het zijn allemaal heel fijne en toegankelijke mensen. Als je hen iets vraagt, helpen ze je meteen. En ook de aanpassingen die we achteraf vroegen, hebben ze onmiddellijk en met veel plezier uitgevoerd.” 

Benieuwd naar het volledige verhaal van de inrichting van het kantoor van Mobile Vikings? Klik dan snel door... we beloven dat het zeker de moeite is!

Is jouw kantoor ook helemaal klaar voor een out of the box meetingruimte die helemaal uit zijn box schiet van creativiteit? We plannen graag een videocall met je in en wie weet dragen we wel echt een roze bril... who knows?!

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy