vorige
volgende

Leren in een modern interieur mét verrassingseffect

Wie denkt dat studenten nog volop leren in saaie grijze klaslokalen, die heeft het goed mis! En T2-campus is daar het geweldige bewijs van. Want geef toe, leren in een inspirerende én groene omgeving, daar teken je toch onmiddellijk voor?

Een modern ontwerp mét een verrassingseffect

Ooit al eens een bezoek gebracht aan de T2-campus op Thor Park? Nee? Stap binnen in een strak wit gebouw en voel je welkom in een warme omgeving die je uitnodigt voor een drankje, een vriendelijk gesprek… Het architecturale gebouw heeft een ziel gekregen door kleur, textuur, warmte, natuur, gezelligheid, … Hierdoor voldoet het gebouw nóg meer aan de wensen en noden van de gebruikers.

Wat maakt dit project speciaal? We zijn buiten al gestart met het ontwerp en dat hebben we helemaal doorgetrokken tot de bovenste verdieping. Eén vormentaal (de huisjes) en consequent kleurgebruik (hout, wit, blauw en enkele subkleuren) zie je overal terugkomen. Dat in combinatie met een “open gevoel” geeft een uniek karakter aan dit project.

Leuk weetje: alle decorelementen zijn verplaatsbaar zodat de centrale ruimte kan omgetoverd worden tot een echte eventlocatie.

 

Central Park in Thor Park

We brengen het befaamde New Yorkse park naar het creatieve Genk. De centrale ruimte van T2-campus fungeert als een ontmoetingsplek waar iedereen zijn of haar eigen ding kan doen. Een receptie, een creatieve brainstorm, groepswerk… kortom alles waar er ruimte voor nodig is.

Een park zonder een gezellig terras is ook maar een saaie boel. In de inkomzone blinkt er momenteel een gloednieuw techTERRAS. Het speciale aan dit terras? Als het zonnetje schijnt, dan kan je dit terras helemaal uitbreiden tot op het plein voor de inkomdeuren. Hello sunshine, hello extra terras!

Een creatief design gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek

Creatief én wetenschappelijk… past dat wel in 1 zin? Absoluut! Voor de inrichting van de T2-campus baseerden we ons op wetenschappelijk onderzoek van Theo Compernolle naar de productiviteit in een werk- en schoolomgeving. Denk daarbij aan een concept waarbij de mogelijkheden van het menselijk brein primeren. Het resultaat van deze oefening is de creatie van een ruimte om samen te werken, te communiceren, te focussen en te recupereren. Een vernieuwende aanpak die T2-campus typeert én Deusjevoo.

En was de klant content?

Jazeker! Campusmanager Stef Vermeulen spreekt van een geslaagd resultaat én een geslaagde samenwerking: “Een groot en veelzijdig gebouw als de T2-campus op deze doordachte manier inrichten in volle coronacrisis, dat is geen sinecure. Deusjevoo stond echter garant voor een efficiënte en professionele werkwijze. Van een verkennend moodboard tot een tijdige oplevering, het volledige proces was een waar succes!”

Ook goesting gekregen om jouw ruimte helemaal om te toveren volgens het wetenschappelijk onderzoek van Theo Compernolle? Let’s e-meet!

Sluiten

Opgelet!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfgedrag te verbeteren.
Bepaalde functionaliteiten zijn afhankelijk van deze cookies.
Indien u meer informatie wilt over onze cookie policy kan dat door deze pagina te raadplegen.