vorige
volgende

Theatervoorstelling “ART” van Thijs Römer en Frederik Brom

Of we enkel totaalconcepten uitvoeren van ontwerp tot opbouw? Dat doen we natuurlijk het liefst, maar regelmatig slaan we ook de handen in elkaar met andere creatieve partners. En het decor van de theatervoorstelling ART is daar een mooi voorbeeld van!

Een ARTistieke theatervoorstelling

In ART kruipt de sterrencast in de huid van 3 vrienden wiens vriendschap flink op de proef wordt gesteld. Eén van de vrienden heeft een peperduur, en vrijwel geheel wit, schilderij gekocht en vraagt de mening van zijn vrienden. Dat leidt tot ongezouten uitspraken én pijnlijke onthullingen.

Even het licht op de uitvoering schijnen...

We kunnen natuurlijk nog niet alles verklappen; maar ons decorteam heeft het ontwerp van Painting with Light helemaal tot leven gebracht. Dankzij slim bouwwerk staat er op het podium een gigantische lichtgevende kubus te blinken. Maar da's niet alles. De kubus stort ook nog eens langzaam én gecontroleerd in. De technische uitvoering én het bouwen van dit ontwerp zagen het licht in ons Deusjevoo-atelier.
Of we trots zijn? Jazeker.

Heb je ook zo'n ontwerp in gedachten of op papier waarvan je denkt: "knap hoor, maar hoe moet ik dat nu gebouwd krijgen?!". Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Challenge ons maar! 

 

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy