vorige
volgende

Kantoor - PubMarket

Laat een toonaangevend reclame- en communicatiebureau uit Hasselt samenwerken met een creatieve decor- en standenbouwer uit Genk en u krijgt … een inhousecafé. We kid you not. Want Pubmarket! en Deusjevoo toverden samen de grote en kille refter van de awardwinnende reclame- en communicatiespecialist om in een gezellig en multifunctioneel café, inclusief toog en tapkraan.

Het project voor Pubmarket! is echt een voorbeeld van een PIMP project (Prachtig Interieur Minder Prijzig).

  • Toevoeging van opvallende decorelementen in de beschikbare ruimte
  • Toepassing van uitgesproken materiaalkeuzes
  • Snelle oplevering
  • Decorbouw uit eigen huis gecombineerd met eigen meubilair van de klant
  • Instant sfeer en beleving
  • Low Budget
  • Snelle doorlooptijd

Wil jij ook genieten van een prachtig interieur, maar tegen een zacht prijsje? Dan is een PIMP project iets voor jou. Neem contact met ons op om meer te weten te komen.

Klantenstoef

Kantoor - PubMarket

Oergezellig café Jean-Pierre Breels van PubMarket!

Jean-Pierre Breels, CEO van Pubmarket!: “Een refter is in veel bedrijven een lege doos. Een plaats waar je een keer per dag mensen ziet. Wij wilden onze refter ombouwen tot een multifunctionele en gezellige ruimte waar het aangenaam is om te vertoeven. Een ruimte waar je in een leuke setting kunt lunchen met je collega’s, maar ook kunt brainstormen met je team of vergaderen met je klanten. En als je creatieve mensen wilt loslaten op een ruimte, dan moet je bij Deusjevoo zijn. We kenden hen al omdat we samen een aantal projecten voor sommige Pubmarket!-klanten hadden gerealiseerd. Ik liet hen dus met plezier hun ding doen.”

Ontwerp en realisatie
“Deusjevoo kreeg van ons creatieve vrijheid binnen een duidelijk kader. Wij wilden dat enkele elementen zoals de vloer, de tafels, stoelen en banken werden behouden. Wij kwamen met het idee van een inhousecafé. De mensen van Deusjevoo stelden enkele losse concepten voor en stonden in voor het ontwerp en de realisatie. Gaandeweg werd het duidelijk dat het conceptuele minder belangrijk was dan de sfeer die werd opgeroepen. Het gevolg? De focus verschoof naar de materialen.”

Interieur met eyecatchers
Sfeer en gezelligheid creëren doe je met warme materialen. En als je kiest voor materialen die minder conventioneel zijn voor een kantooromgeving, krijgt je ruimte bovendien een uniek karakter. “Deusjevoo stelde voor om te werken met koperen lampen en accenten, wanden in verbrand hout, een plafond met cementtegels en tafelbladen van ruw steigerhout. Centraal stond een lange mooie toog die naadloos in het geheel werd geïntegreerd. Zo creëer je dus op een originele manier een warm interieur met eyecatchers.”

Creatieve zielen
“Onze samenwerking met Deusjevoo was bijzonder leuk. Ze hebben onze verwachtingen honderd procent ingelost. Ze zijn heel correct en dat vinden wij belangrijk. Maar ze hebben vooral geen ‘wij weten het beter’-mentaliteit. Hoewel dat waarschijnlijk wel zo is, heb ik nooit dat gevoel gehad. Als reclame- en communicatiebureau hebben we natuurlijk ook een grote dosis creativiteit in huis. Wel, bij Deusjevoo luisteren ze naar je en houden ze rekening met je input. Ik kan concluderen dat in dit project twee creatieve zielen elkaar hebben gevonden, met een oergezellig en multifunctioneel café als resultaat.”

Hebt u ook een saaie kantoorruimte die u wilt laten restylen?
Neem dan gerust contact met ons op.
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy