vorige
volgende

TV-Decor - één - Bart & Siska

Twee door de wol geverfde presentatoren, een stel inspirerende gasten, een gemoedelijke sfeer en een televisiedecor dat gezelligheid uitademt. Dat zijn de ingrediënten voor een geslaagde laatavondtalkshow. Omdat onze interviewskills niet je dat zijn, beperkten we onze bijdrage aan Bart & Siska tot de decorbouw. Het resultaat? Een televisiedecor dat een en al winterwarmte uitstraalt.

Klantenstoef

TV-Decor - één - Bart & Siska

TV-Decor - één - Bart & Siska Reinhout Nechelput van één

Recycle-look
Reinhout Nechelput, productiehuis Alaska: “We wilden met ons televisiedecor de ideale setting voor een laatavondafspraak op Eén creëren. Mensen moeten het gevoel hebben dat ze in een gezellige kamer terechtkomen, een leuke plek om te vertoeven. Echtheid speelt daarbij een belangrijke rol. De mensen van Deusjevoo zijn erin geslaagd om die briefing werkelijkheid te maken. Door te kiezen voor gerecycleerd hout en materiaal komt die echtheid tot uiting. Een uitstekend idee. Die keuze trokken we door in de ‘dress’ van het decor. De stoelen en de tafel moesten in dezelfde sfeer baden. Die tafel is met zijn onconventionele vorm trouwens een echte eyecatcher. Ik ontvang weleens een mailtje van kijkers met de vraag waar ik die tafel heb gekocht.”

Het perfecte kader
Een praatprogramma verdient natuurlijk een origineel interviewsetje. Reinhout: “De mensen van Deusjevoo stelden voor om letterlijk een kader te maken waarin de interviews konden plaatsvinden. Het probleem was dat zo’n kader televisionele beperkingen met zich meebrengt. Maar het was zo’n originele invalshoek – een interview om in te kaderen – dat we er toch voor zijn gegaan. Dat Deusjevoo niet alleen maar uitvoert wat je vraagt maar ook met je meedenkt en ideeën oppert, vind ik trouwens een ongelofelijk toegevoegde waarde.”

Toffe mensen
“Jo, Dries en Emmanuelle zijn stuk voor stuk heel professionele en toffe mensen om mee te werken. Het is leuk wanneer je ook persoonlijk goed opschiet met de mensen met wie je intensief professioneel samenwerkt. En intensief was het zeker, want tussen de eerste afspraak en de eerste opnamedag lag precies één maand. Maar dankzij de open en directe communicatie en een optimale planning haalden we probleemloos onze strikte deadline. En hoe! Iedereen binnen ons productiehuis voelt zich thuis op de set. Niet onbelangrijk want we spenderen er heel veel tijd. We zijn dan ook heel tevreden over de samenwerking met Deusjevoo.”

Wil u ook een origineel televisiedecor voor uw tv-show? Neem dan gerust contact met ons op.
VTM
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy