vorige
volgende

Meeting room wtFOCK

De meeting room "wtFOCK" in het kort

  • Dé “felste” meetingruimte van SBS
  • Instagram zwaait hier de scepter
  • Alle technische aspecten voor een meeting zijn aanwezig

Klinkt wtFOCK jou minder bekend in de oren? Dan moet je eens polsen bij jouw pubers thuis… Die zullen dan antwoorden met “Ma… echt?... Kent ge dat niet ofwa? OMG wat een boomer!” wtFOCK is de eerste digital first fictiereeks van SBS en Telenet die op een geheel eigen manier opnieuw zijn weg naar jongeren vond. Deze meeting ruimte verdient bijgevolg dus ook een hele andere styling dan de andere ruimtes.

Fel, feller, felst!

Je spot onmiddellijk de felle kleuren: wit, zwart én geel. Dit zijn de typische kleuren die ook terugkomen in de reeks. Gooi daar dan nog een saus over met felle typografie én afbeeldingen die rechtstreeks vanuit Instagram komen, en dan waan je je in de digitale wereld van wtFOCK.

Het “specialleke” aan deze ruimte is het gebruik van gele folie op de ramen. Deze zorgen voor privacy maar geven de ruimte ook een frisse en jonge uitstraling én een heuse facelift. Bovendien zorgt de gele band op het raam en de wand voor een gele schijn op de witte gordijn. Zo lijkt het alsof een extra fel licht de kamer helemaal opfleurt. Maar euhm… dat is niet echt hé!

Fel, jong, stoer én vooral tegen de stroming in. Dat zijn de kernwoorden van deze ruimte. En geef toe, dat straalt de ruimte ook echt uit!

Nieuwsgierig naar de andere themaruimtes?

KLIK SNEL DOOR NAAR ALLE VERGADERZALEN VAN SBS BELGIUM

SBS
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy