english summary
Home

Beursstanden met eigenzinnige stempel

Deusjevoo ontwerpt en realiseert spraakmakende beursstanden. U kiest bij ons voor een stand met een verrassende invalshoek, een vleugje humor of een flinke dosis spanning. Kortom: beursstanden met ballen! Wilt u de origineelste hebben? Dan gaat u voor standenbouw met Deusjevoo-stempel. Gegarandeerd meer bezoekers, en dus ook meer business.

 Laat u inspireren!

Deusjevoo suggesties ...

Wij staan voor u klaar van briefing tot evaluatie na afbouw. meer »
Hoe herken je een succesvol beursstand ontwerp? meer »
De ideale stimulans om nog straffer en origineler te ontwerpen! meer »
Alle nieuwspuntjes »

 

Deusjevoo wie?

Beursstanden met een hoek af

Een figuurlijke hoek natuurlijk … want we maken uw beursstanden van kwalitatief hoogstaand materiaal. Het hoekje zit hem in de opvallende concepten en designs.

De lat ligt hoog!

Standenbouwer Deusjevoo serveert u geen eenheidsworst. U krijgt geen voorgekauwde systeemstanden geserveerd, maar wel conceptueel maatwerk. Of dat werkt? Natuurlijk. Ga maar eens grasduinen in onze realisaties. Niet voor niets vielen de beursstanden van Deusjevoo al verschillende keren in de prijzen! Ontdek waarom Deusjevoo een scheut showbizz toevoegt aan uw stands en interieurs!

Beursstanden van schets tot realisatie

Het concept van uw beursstand krijgt vorm in onze ontwerpstudio. De uitwerking gebeurt in ons eigen atelier. Een deskundig team bouwt uw stand zorgvuldig ter plaatse op, met respect voor uw wensen en uw timing. Standenbouw volgens de all-informule dus! 

 

Beursstanden

100 % Deusjevoo!

Beursstand Batibouw voor Novatech International
Beursstand Batibouw voor Novatech International
“Deusjevoo combineert de vindingrijkheid van een decorbouwer met de praktische ingesteldheid van een standenbouwer. We wilden een opvallende beursstand, met humor en een hoek af. En daarvoor moet je bij Deusjevoo zijn!” meer »
Beursstand Polyclose voor Somfy
Beursstand Polyclose voor Somfy
“We zijn de marktleider in onze sector en wilden een beursstand die dat uitstraalde. We zochten dus een opvallend en autoritair concept waarbij de beschikbare beursruimte optimaal werd benut en onze brand stijlvol naar voren trad." meer »
Beursstand Funeral@work
Beursstand Funeral@work
“Het is voor mij heel belangrijk om een goed contact te hebben met de mensen met wie ik samenwerk. En de klik met Deusjevoo was er. Hun persoonlijke aanpak werkt. meer »
Contact TV decors Beursstanden Nieuws Contact Interieur Tentoonstellingen Klanten Team
Deusjevoo